Verhuizen of verbouwen

Verhuizen of verbouwen? We brengen elk ICT detail in kaart

MediPC is uw partner bij het verhuizen of verbouwen van uw praktijkruimte. Daarbij begeleiden wij u bij de ICT werkzaamheden vanaf de start, met de architect of aannemer, tot aan de feestelijke opening van de praktijk.
Wij kijken met u mee naar de bouwtekeningen en adviseren waar en hoeveel stroom- en datapunten gerealiseerd moeten worden.
Ook overleggen wij met de telefonie- en de internet leverancier om ervoor te zorgen dat de oplevering binnen de gestelde termijn plaatsvindt.
Natuurlijk installeren wij eventuele nieuwe hardware en software, of sluiten de bestaande computers aan op de nieuwe locatie. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alles goed is getest voordat het in gebruik wordt genomen.

Zoekt u een goede ICT partner voor een verhuizing of verbouwing van uw praktijk? Bel ons op 088-0185900 of stuur ons een email via hetcontactformulier.

 

MediPC als systeembeheerder

MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de gezondheidszorg zijn wij de geschikte ICT partner om met uw praktijk naar juiste oplossingen te zoeken en werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. U kunt van ons flexibel en laagdrempelig systeembeheer verwachten, waarbij u op de eerste plaats komt.