Veranderbegeleiding op de huisartsenpraktijk

Veranderen makkelijk gemaakt door onze begeleiding

Door de jarenlange ervaring in de huisartsenpraktijk heeft MediPC de expertise ontwikkeld in het begeleiden en implementeren van nieuwe processen en ontwikkelingen binnen de praktijkwereld.
Het is niet altijd makkelijk voor u als huisarts of medewerker om uw bestaande workflow te veranderen en nieuwe technieken en werkwijzen te incorporeren in de praktijk.

Daarom zorgt MediPC er voor dat de nieuwe techniek in fases geïntroduceerd wordt. Wij kijken mee vanuit het oogpunt van de gebruiker en zorgen er voor dat iedereen snel gewend is aan de nieuwe situatie. We doen dit door het geven workshops voor het gebruik van de nieuwe techniek. Bijvoorbeeld het inscannen van post, het monitoren van de telefoon wachtrij, de koppeling met een wachtkamerscherm en het in gebruik nemen van een HIS patiënten portaal.


Zoekt u de beste ICT partner voor veranderbegeleiding? Bel ons op 088-0185900 of stuur ons een email via het contactformulier.

 

MediPC als systeembeheerder

MediPC zorgt als systeembeheerder dat uw ICT-infrastructuur optimaal blijft functioneren. Door onze achtergrond in de gezondheidszorg zijn wij de geschikte ICT partner om met uw praktijk naar juiste oplossingen te zoeken en werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. U kunt van ons flexibel en laagdrempelig systeembeheer verwachten, waarbij u op de eerste plaats komt.